Bruidsverzorging

Uw trouwdag is een van de belangrijkste dagen in uw leven. Ik vind het een eer dat ik hieraan een steentje mag bijdragen! Het is leuk en handig als u voorbereid bent, dus zoek gerust alvast wat plaatjes op van kapsels en make-up die u mooi vindt. Zo krijg ik een goed beeld van uw ideeën en wensen, zodat ik de mooiste bruidsverzorging voor u kan creëren.

Met de vele opsteek- en stylingtechnieken die ik beheers, en een groot aantal verschillende apparaten en stylingproducten, zorg ik ervoor dat uw droombruidskapsel de hele dag goed blijft zitten. Sommige haartypes en -lengtes zijn minder geschikt voor bepaalde kapsels, maar mocht dat bij uw wensen het geval zijn, wees dan niet getreurd: het is mogelijk om haarstukken in uw kapsel te verwerken, zodat uw droomkapsel toch gecreëerd kan worden! Tijdens het maken van een proefkapsel kijken we samen wat het best bij u past.

Bruidsmake-up is iets heel persoonlijks. Met mijn vakkennis en de professionele producten uit mijn salon verzorg ik bij u een make-up die u laat stralen. Door uw schoonheid te accentueren en uw mindere accenten te camoufleren voelt u zich op uw allermooist! Door middel van een proefmake-up kijken we samen wat het best bij u past.